Jens.

Jens.

Jens is geboren! En wat een heerlijke vent is het zeg!

Laatst mocht ik Jens op de foto zetten, voor zijn newbornshoot at home.
Wel zo fijn als het gewoon lekker thuis kan natuurlijk. Vertrouwd en gemakkelijk voor iedereen. En ik als fotograaf, pas me gewoon aan.

Hierdoor kon Jens tussendoor ook gewoon lekker drinken bij zijn mama en in de vertrouwde geurtjes, zonder grote en felle lampen heerlijk tot rust komen voor de fotoshoot.

Zijn mama, Iris, is zelf ook fotograaf! Tijdens haar zwangerschap hadden we het al over of ze zelf de foto’s zou maken, of dat ze iemand daar voor zou vragen. We weten zelf beide uit ervaring, dat hetzelf doen, terwijl je net moeder bent geworden… Dat dat niet altijd uitpakt zoals je in je hoofd hebt, haha! Dus ze zou het natuurlijk zowel zelf doen als iemand ervoor vragen. En ik was die iemand! Super vereerd voelde ik mij! En nog steeds! Want ik heb Jens gewoon op de foto mogen zetten in zijn eerste dagen! En dat is echt wel heel bijzonder mooi!

Jens heeft nog een grote zus! Dubbel zo speciaal dus!
De band die zijn grote zus al heeft met hem is echt onbeschrijfelijk. Ze lief en zorgzaam voor haar nieuwe broertje. Echt een brok liefde. En niet alleen bij de grote zus. Heel het huis zat vol liefde en rust. Alsof Jens er altijd is geweest en zo voelde het ook voor zijn mama. Even wennen weer natuurlijk, met die kleine armpjes en beentjes, maar het voelde direct vertrouwd en dat merk je aan alles.

Jens had die dag extra honger, want jongens moeten groeien en stoer en sterk worden! Maar eenmaal zijn buikje rond gedronken, konden we heerlijk aan de slag met de foto’s!

We begonnen rustig aan met met gewone rustige foto’s. Geen toeters en bellen, gewoon normale poses, met leuke en lichtgekleurde kleertjes met een tikkie contrast erin. Toen hij eenmaal alles prima vond, zijn we wat meer met de poses gaan doen, en zo lag Jens heerlijk zijn buikje te slapen met zijn armpjes onder zijn hoofd! Wat een lekker bekkie!


Toen dat er wel zo’n beetje opstond, wilde zijn moeder toch ook wel graag wat foto’s waarin Jens in een doek gewikkeld was. Zelf ben ik helaas geen ster in “wrappen” maar zijn mama had dit gelukkig al wel eens gedaan.
Daar lag hij dan… In een heerlijke doek gewikkeld, nog altijd heerlijk diep inslaap! We konden echt alles met hem doen, hij vond het wel prima!

2 uurtjes later stond ik al weer buiten met een kaartje vol kostbare momenten van een pasgeboren, stoere kerel die de hele wereld gaat bewandelen!

Welkom, lieve Jens!

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?