Hallo 2024!

Het nieuwe jaar is al weer even van start. Wij hebben een heerlijke vakantie op Terschelling gehad, waar we het oude jaar hebben afgesloten en het nieuwe hebben ingeluid met het getoeter van de schepen en het mooie licht van de Brandaris.
Het minialbum werd eenmaal thuis gelijk besteld. Zo leuk om al die kleine albums bij elkaar op de plank te zien staan. Foto’s in een echt album of afgedrukt en in een lijst heeft wel echt zoveel meer impact dan alleen op een scherm. Mooi voornemen voor dit jaar. Meer foto’s afdrukken!

Inmiddels hebben wij onze draai weer gevonden na alle feestdrukte en vraag ik me af wanneer ik er aan gewend ben om 2024 in de datum te schrijven. 2023 zat er het hele jaar niet in… Hopelijk komt het dit jaar wel goed. Net als dat sporten wat nog maar 1x is gelukt sinds het nieuwe jaar!

Kom jij trouwens weleens in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen voor een voorstelling of een optreden? Dan kan het zomaar zijn dat je mij daar ook tegenkomt als de huisfotograaf! Sinds dit jaar ben ik namelijk, samen met Hans, de linker- en rechterhand van Lisette. Lisette fotografeert al heel wat jaren voor De Kroon en het werd nu wel eens tijd voor wat versterking. Het is een opdracht die echt op mijn lijf geschreven is! Ik mag door gangen waar het gewone publiek niet zomaar komt en door deuren met “Geen Toegang!” Dat is toch heerlijk, haha!
En dan mag ik ook nog eens de leukste voorstellingen en optredens op de foto zetten!
Ik hou ervan!


Maar…. Waar ik het aller meest van hou, is de fotostudio!
Gevuld met kinderen en gezinnen die de leukste foto’s en mooiste momentjes komen laten vastleggen!
En dus ben ik lekker bezig geweest voor jullie om het jaar in te plannen met hele leuke minishoots! Neem dus zeker even een kijkje op de evenementen pagina, want ik kan me bijna niet voorstellen dat er niets voor je tussen zit!
Klik hier voor de Minishootagenda

De schoolfoto agenda voor dit voorjaar zit al helemaal vol en inmiddels begint ook het najaar al vol te lopen. Mocht jij dus nog een nieuwe schoolfotograaf zoeken voor komend schooljaar of heb je nog geen nieuwe afspraak met mij gemaakt, doe dat dan snel! Want anders loop je zomaar het risico op iets minder leuke schoolfoto’s 😉 

En over agenda’s gesproken…
Met alle scholen en minishoots al in de agenda, wordt het zo aan het begin van het jaar, al lekker vol!
Overweeg jij om een shoot te boeken bij mij? Een cakesmash, familie of newborn shoot…
Plan dit dan ruim van te voren. Het zou toch zonde zijn als je niet op de gewenste dag kunt!
Een fijne planning is ongeveer 6 weken van te voren. Maar je mag natuurlijk altijd vragen of ik eerder een plekje heb! Maar met 6 weken heb je wel veel meer kans. April en mei zitten inmiddels al helemaal propje vol. Wil jij toch heel graag een shoot in deze periode, kijk dan echt even in de minishoot agenda. Er zit namelijk ook een Ouderdag minishoot tussen. Deze valt precies tussen moeder en vader dag in. Dat is natuurlijk niet voor niets gedaan 😉 Leuk cadeautje voor oma, opa of gewoon lekker voor jezelf.

En om het goede voorbeeld te geven aan jullie, ben ik zelf ook weer eens op de foto geweest. Inclusief nieuwe bril! Ik was van plan om mezelf op een van die te gekke nieuwe kleurtjes op de foto te zetten, maar na een shoot met de Wolken Wit achtergrond, had ik toch echt weer even de kracht van Wolken wit met zwart en rood pakken. Wat een knal kleuren zo he! Daar hou ik zo ontzettend van!
Lekker veel contrast!

 

En als we het dan toch over achtergronden hebben… Carnation Pink staat nu ook op de keuzelijst!
Ik heb hem al een tijdje liggen, maar ik was een beetje bang dat het te heftig zou zijn. Maar ik ben er zelf dus zo ontzettend verliefd op, dat ik er nu eens echt werk van heb gemaakt. Ik heb 2 GE-WEL-DIGE modellen uitgenodigd in de studio om te poseren voor de roze achtergrond en
WAUW!!!!
Wat een heerlijke kleur. En niet alleen ik denk daar zo over. Er is zelfs al een school die volmondig “WIJ WILLEN ROZE!!!” riep voor dit schooljaar.
Heerlijk! Dat is pas echt een hippe school die compleet met de tijd meegaat.

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?