Ik wil ook!

Ik maak natuurlijk heel vaak foto’s van gezinnen. En stiekem ben ik dan soms best wel een beetje jaloers op die foto’s. Want zij staan dan zo leuk op die foto’s ala gezin en dan wil ik ook zulke foto’s van mijn gezin๐Ÿคญ
Maar wij zijn zelf niet zo van op de foto gaan, en al helemaal geen 30x per jaar๐Ÿคฃ Want als ik al jullie foto’s na moet maken met mijn eigen gezin…๐Ÿ˜…

Laatst, tijdens een van de minishoots, maakte ik dus weer zo’n gezinsfoto waar ik zelf gewoon stiekem een beetje jaloers op ben. Zo simpel, gewoon aan de overkant van hun huis, tussen de paarse bloemen. Heerlijk!

Die kleuren, dat licht en vooral die interactie, die blikken. Geweldig!! #loveit!

Dit gezin was had nog helemaal geen gezinsfoto, dus de minishoot was ene uitgelezen kans. Kort maar krachtig en met een prachtig eindresultaat, waar nota bene de maker van de foto jaloers op is, haha! Ik bof maar dat ik deze foto’s heb mogen maken! ๐Ÿฅฐ

Jullie zijn een prachtig gezin, prachtige mensen en wie weet zie ik jullie nog eens terug. Ik zou dat in elk geval geweldig leuk vinden!โค

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!๐Ÿ‘‹
Waarmee kan ik je helpen?