Portret

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

De studio is van origine een echte kinderfotostudio. De ruimte is daar ook op ingericht en meerendeel van de accessoires die in de studio staan, zijn voor kindjes. Maar uiteraard kan er ook een gezin op de foto komen. De studio is geschikt voor 4 personen, indien jullie natuurlijk niet allemaal 2 meter lang zijn 😉 Mochten jullie met meer zijn of, jullie zijn allemaal 12+, neem dan even contact op.

Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen, ben je tussen de 45 minuten en 2 uur in de studio bezig om de mooiste en leukste momenten vast te leggen.
Of je nu alleen een shoot boekt voor een profielfoto of dat je jullie pasgeboren kindje op de foto wilt zetten, ik neem alle tijd die nodig is om aan de foto’s van het gekozen pakket te komen en zal ook alles uit de kast halen om dit voor elkaar te krijgen.

Boek je bij mij een shoot, dan zal ik met jullie samen jullie wensen bespreken. We kijken of de wensen die er zijn passen bij het pakket wat je hebt geboekt, zodat je nooit te veel betaald, of tijd te kort komt. Mocht je na het lezen van de uitleg over de pakketten nog steeds niet goed weten welke voor jou geschikt is, neem dan gewoon even contact op! Ik help je natuurlijk graag.

Voorafgaand aan de shoot kun je mij altijd vragen stellen over de shoot. Heb je een idee gezien of twijfel je over je outfit, laat het dan gerust weten.
Het is namelijk wel zo fijn om zo ontspannen en voorbereid mogelijk de shoot te beginnen.

Tijdens de shoot geef ik jullie instructies over de poses en help ik daar natuurlijk bij. Een pose kan namelijk heel natuurlijk aanvoelen, maar ziet er heel onnatuurlijk uit op de foto. Een foto is tenslotte plat en je houding dus ook.

Met kinderen zorg ik altijd voor een feestje! Er is altijd muziek, er komen gekke woorden voorbij en we doen ook lekker gek! Dansen, springen, kiekeboe… Alles om ervoor te zorgen dat het gezellig en indrukwekkend is op een positieve manier. Zo wordt naar de fotograaf gaan niet meer eng of spannend, maar leuk en een echt uitje! Want dat ben ik ook 😛

Uiteraard kijk ik wel altijd naar het gedrag van het kindje. Vindt hij of zij het echt heel spannend, dan besteden we eerst een poosje aan wennen en vriendjes worden. Ook zal ik tussendoor een paar keer de flits af laten gaan, zodat het kind eraan kan wennen. 

Hoe spannend of hoe nieuw het ook is, het komt altijd goed! Beloofd!
(En niet doortellen hoor, maar voor alle kindjes is er na afloop wat leuks en lekker uit te kiezen!)

Maar hoe kies ik nu het juiste pakket?
Daar help ik natuurlijk bij! Ik zal je hier alvast wat meer vertellen over de pakketten en voor wie dat geschikt is. Heb je een pakket geboekt wat toch niet goed past bij hetgeen je wilt, kun je hem altijd nog omzetten als we samen jullie wensen bespreken.

Basic pakket:
Het Basic pakket kies je, als je niet zo veel foto’s nodig hebt. Dat is eigenlijk ook gelijk de enige reden om voor dit pakket te kiezen.
Denk hierbij aan een nieuwe profielfoto voor op social media of voor bij je sollicitatie.
Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe portretfoto, omdat de laatste zo’n 50 jaar geleden is gemaakt 😉

Ik neem uiteraard de tijd om tot de 5 beste foto’s te komen. Er worden er altijd meer gemaakt, maar je mag ervan uit gaan dat als je de studio uitgaat, er 5 beste foto’s zijn. En om jou tijd en twijfeling te besparen, zal ik de 5 beste voor je uitkiezen, klaar maken en aan je toesturen.
Je mag er uiteraard vanuit gaan dat ik inmiddels de juiste expertise heb opgebouwd om de juiste keuze te maken.
Dit pakket is dan ook alleen geschikt voor 1 persoon.

Luxe pakket:
Dit pakket is eigenlijk het standaard pakket zoals je van een fotoshoot verwacht. Je kiest voor dit pakket, omdat je rond de 25 weken zwanger bent en mooie bolle buik foto’s wilt hebben.
Wanneer je mooie en leuke foto’s van je kind wilt laten maken. Of misschien wel van je trouwe viervoeter! Of wanneer je samen met je gezin een fotoshoot wilt doen.

We nemen de tijd, er worden verschillende poses en opstellingen gemaakt, we laten je haren wapperen en maken er een feestje van! Er is tijd voor een kledingwissel als je echt niet hebt kunnen kiezen uit dat ene mooie nieuwe jurkje, of juist die stoere jeans. En je kunt kiezen uit 2 achtergronden.
Na afloop gaan jullie vol enthousiasme naar huis en wachten vol spanning de foto’s af!
Omdat deze foto’s toch een stuk persoonlijker worden en zeer smaak gevoelig zijn, zal ik een selectie maken van een aantal foto’s, waaruit jullie dan de 15 leukste kunnen uitzoeken!
Omdat er bij dit pakket 15 foto’s horen, is het niet aan te raden om met meer dan 4 personen op de foto te gaan.

Over de Top pakket:
De naam zegt het eigenlijk al… Met dit pakket gaan we helemaal over de top!
We trekken alles uit de kast, je kunt kiezen uit 3 achtergronden, je kunt ook meerdere kledingwissels doen, als je dat nodig vindt. Bij dit pakket is alles mogelijk wat de studio te bieden heeft.
Het is net als bij het Luxe pakket, maar van alles net even wat meer!

Dit pakket klinkt misschien wat overdreven, maar dit is het meest gekozen pakket. Je wilt ten slotte alle tijd hebben, niet moeten kiezen uit allemaal foto’s die allemaal leuk zijn en als je dan toch naar de fotograaf gaat, maak er dan ook gelijk wat van!  
Deze shoot is daardoor met name geschikt voor gezinnen waarbij je niet wilt moeten kiezen uit de 15 leukste foto’s, maar ze gewoon allemaal wilt. Zo heb je van iedereen een paar leuke foto’s en niet maar 1 of 2. 

Als je 30+ weken zwanger bent en je met je gezin om de foto wilt, maar ook de mooiste foto’s wilt van jou alleen. Als je zwanger bent, kun je vaak niet meer heel lang blijven staan, moet je tussendoor plassen of gewoon even op adem komen. Je ben het niet, maar je kunt je dan gehaast of lastig voelen. Dat willen we natuurlijk niet! Dus neem de tijd en geniet van het moment dat jij daar even mega staat te shinen met je mooie buik!

Maar ook met name wanneer je bijvoorbeeld naar de studio komt om je pasgeboren kindje op de foto te laten zetten. Je kindje kan tussendoor rustig gevoed of verschoond kunnen worden.
Bij een Newborn shoot zijn 15 foto’s vaak toch net even te weinig en je wilt toch ook helemaal niet moeten kiezen uit al die foto’s van jullie eigen, pasgeboren kindje! Je wilt ze gewoon allemaal! 😛

En…. Voor welk pakket ga jij? 😀

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?