Kay &Kenzo.

Toen het baasje van Kay contact opnam voor het maken van een afspraak om Kay op de foto te laten zetten, had ze het over dat Kay graag met zijn broertje meekomt op de foto. Ik dacht nog… “Broertje?” Ik was even in de war. Is dat nu een hondje of een kindje? En wie is dan zijn broertje en moeten ze dan niet gewoon lekker met zijn 2en op de foto, wat is er met Kay dat hij eigenlijk alleen zou komen? 😆
Kay is dus gewoon een super lief en leuk hondje, en zijn beste vriendje is Kenzo. Deze twee zij zo vaak bij elkaar dat ze inmiddels onder de noemer broertjes vallen!
Het spreekwoordelijke kwartje was gevallen. 😅

Kay en Kenzo kwamen binnen voor de shoot en zoals altijd werd er flink gesnuffeld. Dat mag ook! Eenmaal in de studio, mogen de hondjes los en lekker rondlopen en snuffelen. Zo wennen ze alvast een beetje aan het, voor hun, onbekende terrein. Ook maak ik tussendoor contact met ze en laat ik de flitsers af en toe af gaan. Zo kan ik zien of de hondjes schrikken van de flits of anders reageren.
Als ik zie dat ze wat rustiger worden, gaan we langzaam aan beginnen. Met 2 is het altijd uitzoeken of ze gelijk samen willen, of dat er 1 het voortouw moet nemen.

Kay is de ondernemende van het stel. De avonturier, de piraat! Heel spontaan en vind alles prima!
Kenzo is rustig, kijkt graag toe en laat ook alles toe. Kenzo kun je in allerlei poses zetten en hij vind het prima. Zo konden we dus ook een leuke foto van hem maken met zijn koppie op de armleuning van de stoel.

Kay &Kenzo, ik vond het geweldig om jullie te mogen ontmoeten! 🥰

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?