Leukerds!

Deze leukerds zijn extra speciaal. Zij waren mijn laatste klantjes in de studio voor ik mijn o zo fijne en knusse studio moest sluiten vanwege Corona.

De jongste had last van een allergie waardoor hij de hele tijd moest niezen. We maakte er toen nog grapjes over, want stel je voor het is geen allergie maar Corona. Toen kon je er nog grapjes maken..

Precies een week voor Corona zijn harde en verwoestende intrede maakte in ons land, kwamen zij langs voor een gezinsshoot in de studio. En bij hun gezin hoort ook hondje Dazz ❀ 

Een drukte van jewelste in mijn studiootje, maar het pastte perfect!

Juist doordat mijn studio wat kleiner is, maak je al snel veel intiemere foto’s. Je zult wel moeten als je met zijn allen op de foto wilt πŸ˜†

En juist die knusse foto’s worden het meest gekoesterd. Ik hoor heel vaak “oooh dit is heel gek, wij zijn nooit zo close” met een harde en ongemakkelijke lach erachter aan. Juist dan is het leuk om zulke foto’s te hebben. Want je krijgt toch, en wees maar eerlijk tegen jezelf, een warm geveol van binnen als je wel even zo close bent met elkaar. Niets is fijner dan een dikke groepskroel!

Je hoeft het niet harop te zeggen hoor.. maar verlang je niet juist nu enorm naar even lekker kroelen met elkaar? Juist nu het niet kan?

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!πŸ‘‹
Waarmee kan ik je helpen?