Op jezelf tijdens Corona tijd

Op jezelf gaan in Corona tijd

Het meest stoere en dapperste wijf (excuses voor mijn taalgebruik, maar soms is dat het enige woord wat de juiste toon meegeeft) dat ik ken, mag ik een van mijn beste vriendinnetjes noemen.

Denise, al jaren ken ik haar. We zijn ooit begonnen als collegaโ€™s. Maar soms ben je meer dan dat en blijft het contact, ondanks dat je geen collegaโ€™s meer bent, hangen en wordt het een echte vriendschap.

Denise heeft een paar jaar terug een hele stoere en zeer bewuste keuze gemaakt met meer liefde dan je je ooit kunt voorstellen, namelijk een kindje van haarzelf, zonder dat daar een vader bij komt kijken. Een heel mooi besluit, zeker als je er als kindje later achterkomt dat er zo super speciaal voor jou is gekozen met alle liefde op de wereld die er mogelijk is. Alleen maar JIJ!

Ze hebben in het begin, de opstartfase noemen we het even simpel, heerlijk in ouderlijk huis gewoond met Jada. Maar toch verlangde Denise natuurlijk enorm naar een eigen plekje van hun tweetjes. Of nou ja.. Drietjes, want hondje Sky verhuisd natuurlijk gewoon mee!

Half februari was het dan eindelijk zo ver, en nog geen maand later brak Corona uit in Nederland. Nu haar huisje zo goed als af is en ze lekker met zijn drietjes wonen, wat natuurlijk heel fijn is, is het ook wel heel gek. Want mega trots je huisje showen zit er voorlopig nog niet in, laat staan een housewarming.

Maar positive thinkingโ€ฆ Daar houden we van! Ze is op zichzelf met een heel mooi huis en vormen zijn met zijn drietjes het liefste gezin! En ik had de eer om haar gezinnetje te mogen fotograferen in Corona tijd, trots bij haar eigen voordeur van hun eigen prachtige huis!

Wil jij ook zo’n leuke voordeur minishoot, zoals Denise? Een leuke, mooie of grappige herinnering aan deze bizarre tijd waarin we leven? Leuk als cadeautje voor opa en oma om ze een hart onder de riem te steken met zo’n speciale foto op een kaartje. Of voor moederdag? Zodat jullie aan deze moederdag voor altijd een herinnering zullen hebben!

Neem dan even contact op! Momenteel zij de voordeur minishoots maar 15 euro. Het neemt 15 minuten van jullie tijd in beslag. Ik zoek de 3 mooiste, leukste of beste foto’s van jullie uit, welke jullie digitaal in hoge resolutie per mail zullen ontvangen.

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!๐Ÿ‘‹
Waarmee kan ik je helpen?