SGoolfotografie

SGoolfotografie met de “G” van Grappig, Gezellig, Gek, Glamorous, Gelukkig, Geliefd, Geduldig, Gegiechel, maar bovenal Gewoon jezelf.

Schoolfoto’s, wie kent het niet. In het eerste begin waren het foto’s genomen in de klas achter je tafeltje. Daarna kwam er een fotograaf met een studio en een wolken achtergrond. Doordat de fotograaf in het analoge tijdperk vaak maar 2 foto’s kon nemen, had je kans op een dichte ogen foto of een foto met je mooiste neplach. Of iets ertussen… Gelukkig kwam er aan die tijd een einde toen de digitale fotografie zijn entree maakte, maar het resultaat bleef toch wel hetzelfde. Gemaakt, niet spontaan en vaak niet echt een foto waar je trots op was. Pas jaren later, als je al groot en volwassen bent, ga je die nostalgie wel leuk vinden.

Maar er is nu weer een enorme ommezwaai gaande. Namelijk met SGoolfotografie. Een super leuk stel vrouwelijke fotografen door heel Nederland heen, die de schoolfotografie compleet op zijn kop zetten! En dat wordt soms heel letterlijk genomen! En ik mag deel uitmaken van die super leuke groep!

Wij maken in een paar minuten de leukste, meest spontane foto’s waar jouw kind echt keihard op staat te stralen en echt even zijn of haar ware aard laat zien! Het zijn geen gewone schoolfoto’s, maar minisessies waarin jouw kind een podium krijgt om helemaal zichzelf te zijn!

Wij maken foto’s zoals wij tijdens een normale fotoshoot ook zouden doen, maar dan een tikkie sneller 😉

Nieuwsgierig geworden? Check dan even deze pagina voor voorbeelden, of neem een kijkje op SGoolfotografie.nl

Wil jij graag ook zulke geweldige schoolfoto’s? Neem dan snel contact op en dan zorg ik ervoor dat de volgende schoolfoto’s SGoolfoto’s worden!

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?