SMASHEN!!

Hieperdepiep… HOERA!!!! Er is er een jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden!
En wat doe je het aller liefste wanneer je 1 jaar bent en er een geweldige taart voor je staat?
Juist! Helemaal niets!

Niet helemaal wat je verwachtte zeker? 😛
Wees gerust, zoals je bij elke smash ziet, zal ook jouw kindje losgaan op de taart. Of wat dacht je van een bord spaghetti bolognese die door de ruimte vliegt? Of een grote pot Nutella die heerlijk wordt uitgesmeerd?
Het kan en mag allemaal! En het wordt altijd een heerlijk kliederzooitje! 😛

Bij de smashes kun je kiezen uit verschillende pakketten. 
Waarom? Omdat niet iedereen hetzelfde wilt.
De een wilt alleen de ervaring van het slaan op de taart en een paar leuke foto’s voor de uitnodiging of voor in het plakboek. De ander gaat voor het totaal pakket met alles erop en eraan. 

Maar wat gebeurt er nu precies bij een cakesmash en hoe kies je een pakket?

Basic pakket € 139,-
Het basic pakket is voor diegene die voor het smashen gaan. Je wilt die ervaring gewoon hebben gehad en er een paar super toffe foto’s aan over houden. Iets wat je thuis echt niet voor elkaar gaat krijgen of waar je de ruimte niet voor hebt of de rotzooi niet in huis wilt hebben. Je gebruikt de foto’s voor in het plakboek en voor de uitnodigingen.

Boek je bij mij een smash, dan bespreken we vooraf jullie wensen. Wil je een cake en welke kleuren vinden jullie dan leuk? Of wil je totaal iets anders? Mochten de wensen niet goed passen bij het gekozen pakket, zal ik dat altijd aan je doorgeven. We willen ten slotte niet dat je spijt krijgt van je keuze en liever toch een uitgebreider pakket had gewild.

Ik zorg bij het Basic pakket voor een simpele versiering in de kleuren die je leuk vindt en bij de cake passen. Het te smashen object staat al klaar als jullie binnen komen en we kunnen in principe gelijk beginnen. De shoot duurt vaak 30 tot 45 minuutjes, afhankelijk van hoe jullie kindje reageert op de smash.
Na de shoot gaan jullie vol enthousiasme naar huis en tijdens het wassen van de kleine smashert denk je terug aan hoe leuk de shoot was en wacht je met smart de foto’s af.  Ongeveer 1 tot anderhalve week krijgen jullie de previews te zien, waarna jullie de 5 leukste kunnen kiezen. 

Luxe pakket € 179,-
Het Luxe pakket is alles, maar niet alle foto’s. Als je dus niet de hele reportage wilt, dan is dit de enige reden om voor het luxe pakket te gaan en niet voor de Over de Top.
Ook bij deze shoot bespreken we vooraf jullie wensen. Wil je een cake, spaghetti of heb je een ander idee? Welke kleuren of welk thema lijkt je leuk? 
De gekozen setting staat al helemaal voor jullie klaar als jullie binnen komen. We maken vooraf even wat foto’s, brengen daarna het smash object erbij om heerlijk los te gaan en te kliederen en daarna maak ik alles een beetje schoon en zet ik een lekker badje neer. Zo krijg je je kindje dus weer een soort van schoon mee naar huis. De shoot duurt vaak een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van hoe jullie kindje reageert op de smash.

Na de shoot gaan jullie vol enthousiasme naar huis en denk je terug aan hoe leuk de shoot was en wacht je met smart de foto’s af. Ongeveer 1 tot anderhalve week krijgen jullie de previews te zien, waarna jullie de 15 leukste kunnen kiezen. 

Omdat er bij dit pakket 15 foto’s inbegrepen zitten, moet je goed nadenken of je daar genoeg aan hebt.
Als je een heel mooi en uitgebreid thema wilt, dan kunnen 15 foto’s nog wel eens te weinig zijn. Ik zal je dit uiteraard vooraf aan geven als we jullie wensen bespreken.

Over de Top pakket € 239,-
Bij dit pakket heb je alles! Je hebt dezelfde keuzes als bij het Luxe pakket, maar nu hoef je niet meer de kiezen uit de foto’s en krijg je gewoon alle goede foto’s!
Dit is het meest gekozen pakket, want je wilt natuurlijk geen moment verloren laten gaan van deze super leuke shoot en wilt gewoon alle foto’s die van jouw kleine smashert zijn gemaakt!

Na de shoot gaan jullie vol enthousiasme naar huis en denk je terug aan hoe leuk de shoot was en wacht je met smart de foto’s af. Ongeveer 1 tot anderhalve week krijgen jullie de foto’s toegezonden. Genieten!!

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?