Wees sterk, wees lief

Dit is Eva, jullie misschien inmiddels wel bekend. Eva is mijn dochter en zij is afgelopen zondag 4 jaar geworden! Heel gek om in deze tijd, als kind, jarig te zijn. Maar ook voor ons als ouders.. 4 jaar is toch een mijlpaal. Het begin van een nieuw en groot avontuur. Maar wij hebben er de leukste dag ooit van gemaakt en misschien blijft, zoals wij het hebben gevierd, wel een traditie!
Eva heeft, net als ik, diabetes type 1. Ze heeft serieus 6 weken thuis gezeten. Ze kwam in principe niet verder dan de tuin. Af en toe ging ze mee een blokje om in de wijk met de hond of met haar nieuwe fiets. Waar andere toch even op afstand bij oma en oma langs gingen, zaten wij echt aan huis gekluisterd!
Diabetes valt in de risicogroep en wij wilde gewoon het risico niet lopen het haar op te laten lopen.

Des te fantastisch was het bericht van van de week dat niet alleen de scholen weer open gaan, en Eva dus kan beginnen met haar grote nieuwe avontuur, maar ook dat kinderen met diabetes geen verhoogd risico zouden hebben! Dit hebben wij gevierd door even opa en oma op te zoeken, want jongens, wat hebben wij hen gemist!

Eva moet het wel een beetje ontgelden thuis, de afgelopen weken. Want als de studio dicht is, dan ga ik me wel een beetje vervelen en de fotografie blijft kriebelen! Hierbij een serie van Eva.

De boodschap: wees sterk, wees lief!


Deze serie behoort tot een fotoloop die ik in opdracht heb gemaakt voor Sgoolfotografie.

Volg de loop en maak kennis met het werk van mijn collega’s!
Ik ben onderdeel van een heel leuk team van gepassioneerde SGoolfotografen, allemaal aangesloten bij Sgoolfotografie.nl 
Omdat we nu niet op pad kunnen om mooie portretten te maken hebben we allemaal een portret gemaakt van één van onze huisgenoten. Wat een talent hebben wij binnen ons team! Als je de loop volgt, kom je elke keer bij een volgende collega uit.
Bekijk dit bericht dus ook even op instagram en volg de loop!

You May Also Like

Leave a Reply

Chat openen
Hi!👋
Waarmee kan ik je helpen?